Prodej rodinného domu 100 m², Synkov-Slemeno

4 499 000 Kč

Možno financovat hotově i hypotékou - pomůžeme zařídit., včetně provize

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte pěkný venkovský rodinný dům v blízkosti Rychnova nad Kněžnou (4 km) nebo Kostelce nad Orlicí (6 km)? Jeden takový tu pro Vás máme. Nabízíme ke koupi dům o aktuální obytné dispozici 3+kk, ke kterému náleží ještě 2 místnosti (aktuálně využívané jako dílna a navazující menší úložný sklad), ze kterých lze obytné místnosti vyřešit. Dům prošel v letech 2007 - 2018 částečnými rekonstrukcemi: izolace domu, betonové podlahy, omítky, částečně nové stropy, nová elektroinstalace, vodoinstalace, odpady, rozvody topení a částečné zateplení domu.

K domu náleží pěkná a udržovaná zahrada s venkovním posezením. Vytápění domu je zajištěno ústředním topením přes kotel na tuhá paliva a ohřev vody bojlerem. Kanalizace je řešena formou septiku, voda z vlastní studny se 3 prameny, obecní vodovod zaveden. Financování nemovitosti Vám zajistíme za nejlepších možných podmínek. Celková plocha pozemků včetně zastavěné plochy činí 1176 m2. Doporučuji prohlídku.

Obec Synkov-Slemeno je zřizovatelem Základní školy, Mateřské školy, jídelny a školní družiny. Je zde dobré dopravní spojení, jelikož obec leží v trojúhelníků měst Rychnov nad Kněžnou (4km) a Kostelec nad Orlicí (6km) a městyse Častolovice (4km), kde najdete veškerou důležitou občanskou vybavenost. V obou místních částech Synkov a Slemeno jsou vlakové zastávky. Dále obcí projíždí dle jízdního řádu autobusy, které staví na čtyřech zastávkách.

Sportovní vyžití je díky multifunkčnímu sportovišti ve Slemeně vybudovanému v roce 2005 velmi dobré. Můžete si zde zahrát fotbal na travnatém hřišti a na umělém povrchu je možné hrát tenis, nohejbal, volejbal, streetball a fotbal. Obec soustřeďuje veškeré sportovní akce právě na toto místo, koná se zde dětský den a v září fotbalový turnaj v malé kopané pro žáky O pohár starosty obce a v ten samý termín i nohejbalový turnaj.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Místní zdroj
ID nemovitosti 59747
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 1 176 m²
Plocha užitná 100 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist